China Thermische Overdracht Overprinter fabrikant

Co. van de de Codageindustrie van Shanghai Dikai, Ltd.

Ongeveer ons

Shanghai Dikai Coding Industry Co., Ltd.
Shanghai Dikai Coding Industry Co., Ltd.
Shanghai Dikai Coding Industry Co., Ltd.
Shanghai Dikai Coding Industry Co., Ltd.
1 2 3 4
Shanghai Dikai Coding Industry Co., Ltd.
 • Co. van de de Codageindustrie van Shanghai Dikai, Ltd werd opgericht in 1995. Onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden sinds 2006.

 • Opgericht in Shanghai in 1995, DIKAI-heeft de groep zich aan de innovatie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van gekwalificeerde het coderen machines toegewijd.

 • R&D-Team: DIKAI heeft zijn eigen R&D-afdeling en 37 nationale octrooien evenals de certificaten van CE&ISO 9001 verworven.

Krijgen Thermische Overdracht Overprinter & Streepjescode Overprinter Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Exporteur
 • Verkoper
Andere details
 • Merken : DIKAI
 • Aantal werknemers : 101~200
 • Jaarlijkse omzet : 250000000-500000000
 • Opgericht Jaar : 1995
 • Export pct : 50% - 60%

Co. van de de Codageindustrie van Shanghai Dikai, Ltd werd opgericht in 1995, en Dikai heeft zich aan de uitvoerige leverancier van codageoplossingen met R&D, innovatie, productie, verkoop & de dienst van de machines & de verbruiksgoederen van de kwaliteitscodage gewijd. Ons hoofdkwartier wordt gevestigd in Shanghai, China, hebben wij 16 bijkantoren en vele erkende verdelers in binnenlands. Onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden sinds 2006. Aanhangend de bedrijffilosofie van „Kerntechnologie, de Prominente Dienst“, is Dikai geëngageerd aan de flexibele oplossingen van de verpakkingscodage in lange termijn geweest. Dikai heeft meer dan 40 gemachtigd octrooi geaccumuleerd en één de uitvindingsoctrooi van de V.S. bezeten. De belangrijkste producten zijn: Thermische Overdracht Overprinter, de Codeur van het Inktbroodje, Hete Zegelmachine, Laser Machine merken, Thermische Inkjet-Printer en verwante verbruiksgoederen die. Wij ontwikkelden „één-tribune“ intelligente codageoplossing ook, kan het klanten helpen om de vervaardigingsgegevens te beheren en te gebruiken voor identificatie, het verifiëren, productbevordering en het logistische vinden. Al deze oplossingen worden wijd toegepast op de industrieën van voedsel, geneeskunde, zaden, medische apparatuur, dagelijks weefsel, dagelijkse chemische producten, de houten industrie, enz. De Dikai-D-Reeks TTO werd gelanceerd aangezien een vlaggeschipproduct in Duitsland INTERPACK in 2005, cumulatieve verkoophoeveelheid 15.000 reeksen tot 2019 heeft bereikt, bereikt het meer dan 50% van het marktaandeel van TTO in China. Wij bouwden een uitstekend team met 25 jaar van ervaring in klantenservice en technische ondersteuning. Bovendien, wij streven naar het construeren van een distributienetwerk wereldwijd. Met intelligente oplossingen, hopen wij kunnen uw betrouwbare partner worden en brengen toevoegen waarde aan u in nabije toekomst.

 

DIKAI-Visie: Om beroemde identiteitskaart-systeemintegrator in de wereld te zijn

DIKAI-Waarden: Het voordeel van de klant komt eerst

 

Contactgegevens